19.02.2024 43

Romanya 'nın kurucusu olduğu ve Faruk Demirbağ İmam Hatip Ortaokulu'ndan ingilizce öğretmeni Sibel Kaya'nın kurucu ortaklığını yaptığı "Traditional Games" adlı projemiz başlamıştır. Yunanistan'dan bir ortağın , Romanya'da 3 ortağın bulunduğu projeye okulumuz Faruk Demirbağ Ortaokulu'ndan Türkçe öğretmeni Hayriye Kübra Zararsız ve İngilizce öğretmeni Esra Bedir 'de katılım sağlanmaktadır. Proje kapsamında öğrencilere ön test uygulanmıştır. Şu an ise logo çalışmaları devam etmektedir.

19-02-2024